Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-28@01:31:33 GMT

۶ روغن گیاهی مفید برای رشد و تقویت مو‌ها

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۵۳۴۵۸

۶ روغن گیاهی مفید برای رشد و تقویت مو‌ها

روغن رزماری نه تنها برای رشد مو خوب است، بلکه تسکین دهنده خارش پوست نیز می‌باشد. باعث بهبود گردش خون در پوست سر می‌شود که این امر باعث تغذیه مو شده و همزمان با شوره سر نیز مبارزه می‌کند.

سرویس سبک زندگی فردا: تعداد کمی از مردم در مورد انواع روغن که رشد مو‌ها را بهبود می‌بخشند آگاه هستند. روغن نارگیل یک محصول خوب برای مراقبت از مو است و به حفظ درخشش و سلامت مو کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
با این حال، هنگامی که مانند برخی روغن‌های خاص دیگر تاثیرگذار نیست. برخی روغن‌های اساسی وجود دارند که باعث تحریک فولیکول‌های مو می‌شوند و این امر به نوبه خود چرخه رشد مو را بهبود می‌بخشد. در ادامه این مطلب را به نقل از بیتوته بخوانید.

فهرست روغن‌های اساسی

رزماریروغن رزماری نه تنها برای رشد مو خوب است، بلکه تسکین دهنده خارش پوست نیز می‌باشد. باعث بهبود گردش خون در پوست سر می‌شود که این امر باعث تغذیه مو شده و همزمان با شوره سر نیز مبارزه می‌کند. با این حال، روغن رزماری معمولا برای زنان باردار و کسانی که از فشار خون بالا رنج می‌برند توصیه نمی‌شود.

مناسب برای: همه نوع مو

اسطوخودوسجدای از این‌که یک عامل ضدباکتری است، روغن اسطوخودوس دارای چند خاصیت احیاکننده است که برای درمان مشکلات پوست و مشکلات پوست سر مانند شوره، خارش و ریزش مو‌ها ایده‌آل است. هنگامی که با روغن‌های اساسی دیگر ترکیب می‌شود، گفته می‌شود که باعث نتایج قابل توجهی در رشد مو می‌شود.

مناسب برای: موی چربجوجوبااحتمالا روغن جوجوبا یکی از روغن‌های بسیار محبوب و شناخته شده‌ای برای درمان طبیعی ریزش مو است. دلیل محبوبیت آن این است که به آسانی می‌تواند با روغن‌های اساسی دیگر (مانند روغن نارگیل) ترکیب شود و می‌تواند دارای نتایج شگفت انگیز برای کسانی باشد که ریزش مو را به دلیل خشکی یا آسیب مو تجربه می‌کنند.

روغن جوجوبا خودش یک روغن حامل خوبی است که سایر روغن‌های اساسی می‌توانند با آن ترکیب شوند. روغن جوجوبا اغلب در ترکیب با روغن رزماری در محصولات مختلف درمان مو استفاده می‌شود. ترکیب حاصل از این دو روغن می‌تواند یک کاندیشنر بسیار موثر برای مو باشد.

مناسب برای: موهای خشک و آسیب‌دیده

ریحاناین یک روغن اساسی دیگر برای درمان و رشد مو است. هنگامی که در ترکیب با شنبلیله استفاده می‌شود باعث بهبود گردش خون در بافت مو می‌شود که رشد مو را بهبود می‌بخشد. خواص آنتی‌اکسیدان این گیاه برای پوست سر و فولیکول‌های مو مفید است. به عنوان یک مرطوب‌کننده عمل می‌کند و باعث درخشش موهای خشک می‌شود.

مناسب برای: پوست سر چرب

روغن درخت چایاین روغن دارای خاصیت ضدعفونی کننده و ضد ویروسی است، روغن درخت چای به صورت گسترده برای درمان تعدادی از مشکلات مانند آنفولانزا، زگیل، بریدگی‌ها و کبودی و همچنین برای درمان مشکلات پوست و پوست سر استفاده می‌شود. در درمان شوره بسیار موثر است و هنگامی که با روغن جوجوبا یا هر روغن حامل دیگر استفاده شود یک محلول بسیار موثر برای درمان ریزش مو محسوب می‌شود.

مناسب برای: موهای خشک

علاوه بر روغن‌های ذکر شده در بالا، تعداد دیگری از روغن‌های اساسی و گیاهی دیگر وجود دارند که برای رشد مو مفید هستند:

چوب سدر ~ نعناع بیابانی
بابونه ~ گل مریم
لیمو ~ آویشن
باباآدم ~ گریپ فروت
برگ بو ~ هویچ
زیتون ~ آرنیکا

چند نکته آسان برای استفاده از روغن‌های اساسیبرای شروع، به ۱۰ میلی‌لیتر روغن حامل (روغن‌های اساسی محبوب مانند روغن حامل عمل می‌کنند) برای رقیق کردن هر روغن اساسی که می‌خواهید استفاده کنید نیاز دارید.

۴ تا ۵ قطره روغن اساسی انتخاب شده را با روغن حامل به خوبی مخلوط کنید.

مقداری از ترکیب را بر کف دستتان قرار دهید و سپس در تمام قسمت‌های پوست سر به آرامی ماساژ دهید.

حال با حرکت دایره‌ای و ماساژ ملایم بر روی پوست سر کار کنید.

از حرکت شدید دست‌ها خودداری کنید، چون می‌تواند باعث ضعیف شدن و حتی آسیب به ریشه مو‌ها شود.

مخلوط را بر روی پوست سر تا جایی که امکان دارد نگه دارید. شب هنگام برای این کار مناسب‌ترین زمان است.

برای کسب نتایج بهتر، از شامپوی بدون بو برای شستن مو‌ها استفاده کنید.

هرچند همه این روغن‌ها دارای فواید دارویی فراوانی هستند، اما برخی از آن‌ها ممکن است دارای عوارض جانبی باشند. بنابراین، توصیه می‌شود که قبل از شروع به استفاده از آن‌ها با یک پزشک متخصص مو مشورت کنید.

رفع مسئولیت: مطالب موجود در این مقاله صرفا جهت آموزش هستند و نمی‌توانند جایگزینی برای توصیه‌های پزشک متخصص باشند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۵۳۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟

آفتاب‌‌نیوز :

مؤسسه ملی دیابت و بیماری‌های گوارشی و کلیوی به افراد مبتلا به دیابت توصیه می‌کند که میوه‌ها را در یک رژیم غذایی متعادل بگنجانند. با این حال، برخی از محصولات میوه مانند آب میوه‌ها و میوه‌های خشک دارای محتوای قند بالایی هستند. اجتناب از این میوه‌ها می‌تواند به کاهش خطر افزایش قندخون کمک کند.

ویتامین‌ها، فیبر، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های ضروری در بسیاری از میوه‌ها می‌توانند به بهبود سلامت کمک کنند و خوردن میوه‌ها و سبزیجات ممکن است فرد را کمتر در معرض خطر کمتر ابتلاء به بیماری قلبی و سرطان قرار دهد.

نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که خوردن میوه می‌تواند به پیشگیری از دیابت کمک کند. با این حال، مهم است که از محتوای غذایی کامل میوه‌ها آگاه باشید و رژیم غذایی را بر اساس آن برنامه ریزی کنید.

میزان قند موجود در همه میوه‌ها یکسان نیست و برخی از آن‌ها به طور قابل‌توجهی محتوای قند بیشتری نسبت به بقیه دارند.

میوه‌های پُر قند

هندوانه

موز بیش از حد رسیده

آناناس

خوردن این میوه‌ها برای افراد دیابتی هنوز بی خطر است و نیازی به حذف آن‌ها از رژیم غذایی نیست. با این حال، مهم است که از محتوای قند آن‌ها آگاه باشید و بر اساس آن برنامه‌ریزی کنید.

در حالی که این میوه‌ها سرشار از کربوهیدرات هستند، سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی نیز هستند. اولویت دادن به میوه‌ها به عنوان منبع کربوهیدرات می‌تواند به شکل بخشی جدایی ناپذیر از یک رژیم غذایی مناسب دیابت کمک کند.

منبع معتبر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) بیان می‌کند که نوشیدن آب میوه در طول وعده غذایی یا به تنهایی به سرعت سطح قند خون فرد را افزایش می‌دهد.

برخلاف خوردن میوه‌های تازه که حاوی فیبر هستند، آب میوه منبع غلیظی از قند است که می‌تواند به سرعت قند خون فرد را افزایش دهد.

یک مطالعه دیگر در سال ۲۰۱۷ نشان داد که مصرف میوه‌های تازه خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را در افراد کاهش می‌دهد. محققان همچنین دریافتند افراد مبتلا به دیابت که به طور منظم میوه‌های تازه می‌خورند کمتر در معرض خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی هستند.

افراد همچنین می‌توانند میوه‌های خشک را در رژیم غذایی خود بگنجانند، البته به شرطی که با شکر اضافه خشک نشده باشند.

ترکیب میوه‌های خشک با آجیل نیز می‌تواند به مدیریت قند خون کمک کند. آجیل سرشار از چربی، فیبر و پروتئین است. این سه ماده مغذی هضم را کند می‌کنند و می‌توانند از افزایش قند خون جلوگیری کنند.

در مطالعه‌ای محققان ارتباط مثبتی بین مصرف آجیل و میوه‌های خشک و پیشگیری از دیابت نوع ۲ پیدا کردند. با توجه به حذف آب در فرآیند خشک کردن، میوه‌های خشک از نظر حجم نسبت به میوه‌های تازه غلظت قند بسیار بالاتری دارند و انجمن دیابت آمریکا (ADA) تأیید می‌کند که خوردن میوه‌های خشک در حد متعادل می‌تواند گزینه خوبی برای افراد مبتلا به دیابت باشد.

این میوه‌های خشک قند بالایی دارند

زردآلو

آناناس

کشمش

نتایج مطالعات نشان می‌دهد افراد باید به دنبال کاهش سایر کربوهیدرات‌ها از رژیم غذایی خود باشند و میوه‌ها را به عنوان بخشی از برنامه غذایی عادی خود قرار دهند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • دمنوش‌هایی برای آرامش اعصاب
  • دمنوش هایی برای آرامش اعصاب
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • دستور تهیه ۱۰جوشانده گیاهیِ ضد سرماخوردگی
  • بحرینی: چندجانبه‌گرایی ستون اساسی برای تقویت صلح است
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • نوشیدن آب هنگام خوردن مفید است یا مضر؟ + فیلم